head-1

Koldūnai su šamo filė, kepintų daržovių ir grietinėlės įdaru (užšaldyti)

Koldūnai su šamo filė, kepintų morkų, svogūnų ir grietinėlės įdaru
Aprašymas:
Sudedamosios dalys: Tešla - 55% (a.r. kvietiniai miltai, vanduo). Įdaras - 45% (55% šamo filė (lot. Clarias gariepinus), 23% grietinėlė, 11% kepintos daržovės (svogūnai, morkos), sviestas, džiuvėsėliai, cukrus, druska, prieskoninių augalų mišinio įv. dalimis.

Paruošimo būdas: Koldūnus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį. Iškilus į paviršių sumažinti ugnį ir virti 7-9 min.

Laikymo sąlygos: -18oC temperatūroje. Atitirpinus, pakartotinai neužšaldyti.
Nepraleiskite naujienų!
so-facebook
Graphic1
KONTAKTAI

Vingio g. 13, Naujieji Muniškiai, LT-54317, Kauno raj.

Kavinė "Šaminė"
Tel.: +370 630 0 1888
Nuo 11 val. iki 19 val.

El. paštas: info@jfish.lt