head-1

Koldūnai su šamo filė įdaru (užšaldyti)

Koldūnai su šamo filė įdaru (užšaldyti)
Beschreibung
Sudedamosios dalys: Tešla - 55% (a.r. kvietiniai miltai, vanduo). Įdaras - 45% (71% šamo filė (lot. Clarias gariepinus), svogūnai, vanduo, džiuvėsėliai, cukrus, druska, prieskoninių augalų mišiniai įv. dalimis.

Paruošimo būdas: Koldūnus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį. Iškilus į paviršių sumažinti ugnį ir virti 7-9 min.

Laikymo sąlygos: -18oC temperatūroje. Atitirpinus, pakartotinai neužšaldyti.
Nepraleiskite naujienų!
so-facebook
Graphic1
KONTAKT

Vingio g. 13, Naujieji Muniškiai, LT-54317, Kauno raj.

Café "Šaminė"
Tel.: +370 630 0 1888
Ab 11 Uhr bis 19 Uhr

E-mail: info@jfish.lt